Over Stretch Concepts

Stretch Concepts verhuurt hoogkwalitatieve stretch tenten en custom structures aan bedrijven en particulieren. Uiteraard verzorgen wij met plezier ook de plaatsing.

Dankzij ons unieke en zeer geavanceerde productieproces zijn onze tenten uitzonderlijk sterk en 100% waterdicht. De grootste troef is evenwel de rekbaarheid van de stof, die het mogelijk maakt om de tenten op zeer uiteenlopende manieren op te bouwen, en dit op vrijwel elke denkbare locatie. Met onze stretch tenten—ook gekend als bedoeïenententen of freeformtenten—creëert u het perfecte decor voor elke gelegenheid, van een verrassend tuinfeest tot een stijlvolle bruiloft, van bedrijfsevent tot festival.

Dynamisch & accuraat

Stretch Concepts is de perfecte architecturale buitenoplossing voor restaurants, tentenkampen, relax zones, tentoonstellingen, amfitheaters en exclusieve woningen, en dat in alle weersomstandigheden. Binnen- en buitenruimte worden met elkaar verbonden door een unieke stretch overspanning. Het geheel oogt modern en dynamisch.

  •  Onze ervaren ontwerpers en plaatsers creëren de perfecte oplossing voor uw behoeften.
  • Het dynamische karakter van dit product stelt ons in staat zowat elke ruimte van een op maat gemaakte stretch overspanning te voorzien.
  • Bomen en planten, zwembaden en waterpartijen, gebouwen en andere vaste structuren: niets is ons te veel!
  • Bij dat alles besteden wij de grootste zorg aan de veiligheid van u en uw gasten.