FAQ

Ja. Een belangrijk kenmerk en groot voordeel van de Stretch Concepts producten is de rekbaarheid van de stof en dus ook de dynamische mogelijkheden om zowat elk obstakel op een eenvoudige manier te overwinn

Ja, al onze tenten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de respectieve landen. Stretch Concepts heeft veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Alle maten zijn verkrijgbaar in Zilver / Grijs, Kaki, Zwart, Rood & Wit. Voor andere kleuren moet de oppervlakte minstens 400m² bedragen.

Ja. Bij gebrek aan bestaande bevestigingspunten kunnen muurankers, haken of houtschroeven gebruikt worden.

Raadpleeg onze rubriek “Op Maat”. Indien gewenst zal een raadgever van Stretch Concepts samen met u de locatie bekijken.

Ja, met het juiste verankeringsmateriaal kunnen onze stretch tenten op alle ondergronden geplaatst worden, ook op terreinen met verschillende niveaus, oneffen ondergronden, over waterpartijen, natuurlijke begroeiing of niet voor de hand liggende vormen rond en tussen gebouwen. Ze bieden nieuwe mogelijkheden op de meeste verrassende plaatsen.

Ja, Stretch Concepts tenten zijn een totaal nieuw concept. De unieke, 100% waterdichte stretch stof biedt spectaculaire mogelijkheden voor het inrichten van de ruimte. Grotere tenten kunnen met of zonder zijwanden worden opgezet. De palen worden geplaatst volgens de gewenste vorm van de tent en het aantal bezoekers. De tenten kunnen ook rond bomen, rotsen en zelfs muren gespannen worden, met of zonder behulp van palen.

Stretch tenten zijn ook bekend onder de naam bedoeïenententen of freeformtenten.

Onze stretch tenten zijn gemaakt van een speciaal ontwikkelde, rekbare stof. Deze is tweezijdig bruikbaar en 100% waterdicht. De stof dankt haar uitzonderlijke sterkte aan het gebruik van garens met een hoge sterktegraad. Ze is bovendien behandeld met schimmelbestrijders, UV-beschermers, UV-absorberende stoffen en voorzien van een vuilafstotende Teflonlaag. Stretch Concepts ziet uiterst nauwkeurig toe op elke stap in het productieproces.

Heeft u nog vragen?

Gelieve te klikken op uw gewenste vraag om het antwoord te bekijken. Mocht u nog vragen hebben kan U ons altijd contacteren voor meer informatie.